Supruga Anthonyja Scaramuccija podnosi zahtjev za razvod

Supruga Anthonyja Scaramuccija podnosi zahtjev za razvod

Anthonyja Scaramuccija, novog direktora za komunikacije u Bijeloj kući, njegova lijepa plavokosa supruga bacila je zbog 'gole političke ambicije', koji ekskluzivno govore više izvora.


jerry lewis anthony lewis

Deidre Ball, koji je radio kao potpredsjednik u odnosima s investitorima za SkyBridge Capital, firmu koju je osnovao 2005. godine i prodao da se uspne u Bijelu kuću, podnio je zahtjev za razvod od 'The Mooch' nakon tri godine braka, nakon što su se zasitili njegova bezobzirna potraga da se zbliži s predsjednikom Trumpom kojeg prezire.

Jedan je izvor rekao za stranicu Six: „Deidre ga je napustio i podnio je zahtjev za razvod. Svidio joj se lijep život na Wall Streetu i njihov dom na Long Islandu, a ne ludi svijet D. C. Umorna je od njegove gole ambicije, koja je toliko golema da ju je ostavio na kraju svoje pamet. Ostavila ga je iako imaju dvoje djece zajedno. '

Scaramucci i Ball, 38, započeli su vezu 2011. godine, a vjeruje se da su se vjenčali 2014. godine.

Izvor je rekao da je 52-godišnji financijer na Wall Streetu bio „pakleno savijen“ kada je tražio svoju poziciju u Bijeloj kući nakon što je prvobitno bio zakačen za visoku ulogu i prodao SkyBridge Capital u pripremi u siječnju.


Blokirao ga je Reince Priebus, Trumpov šef. Ali, nakon agresivne kampanje, Scaramucci je 21. srpnja Trump postao direktor komunikacije, natjeravši Seana Spicera da odustane.Drugi izvor blizak Scaramucci - koji naizmjenično nije nosio svoj vjenčani prsten ili ga je sportski nosio na desnoj ruci - rekao je da se bivši par borio zbog njegove odanosti Trumpu. To mu je bio drugi brak, a Ball očito nije bio prisutan na nedavnoj SALT konferenciji sredinom svibnja.


Izvor je rekao, 'Deidre nije obožavateljica Trumpa i nije baš bila na brodu i pruža podršku Anthonyju i njegovom nagonu da se vrate u Bijelu kuću.'

Prijatelj je dodao: „Anthony se fokusira na svoju djecu, svoj rad za predsjednika i američki narod. Ništa mu više nije važno.


'Ne znam za koga je Deidre mislio da se udaje, ali onaj tko poznaje Anthonyja, zna da je on ambiciozan čovjek.'

Prema izvješćima, diplomirani student University of Buffalo donirao je 5.400 dolara kongresnoj kampanji anti-Trumpove demokratke Kathleen Rice u 2015. godini. Ali ona je također donirala 10.800 dolara predsjedničkoj kampanji vlade Wisconsina Scotta Walker-a i 2700 dolara kampanji Jeba Busha iste godine.

Krenula je putem Twittera @MrsAScaramucci, ali prema izvješćima, izbrisala je račun nakon što je njezin suprug imenovan za direktora komunikacije Bijele kuće.

U međuvremenu, Scaramucci - koji je do tada bio poznat kao gladak operater - pokazao je drugu stranu svog lika tijekom bizarnog kasnonoćnog intervjua za New Yorker, rekavši novinaru Ryanu Lizza da je mislio da je Priebus 'f- kralj paranoični šizofrenik, paranojac. 'Zatim, zalazeći u savjetnika Bijele kuće Stevea Bannona, dodao je:' Nisam Steve Bannon, ne pokušavam sisati svoj vlastiti ck. '


Dodao je: 'Ne pokušavam izgraditi vlastiti brend od f-kraljeve snage predsjednika. Ovdje sam da služim zemlji. '

Lopta se nije odmah mogla dosegnuti i replika za 'The Mooch' nije komentirala.

Zanimljivi Članci