Bridget Moynahan razmišlja o zbrci oko Tom Bradyja

Bridget Moynahan razmišlja o zbrci oko Tom Bradyja

Za Bridget Moynahan par čizama s motociklima dao joj je štit koji joj je trebao da prođe kroz neke od najtežih dana svog života.


Osvrćući se na njen vrlo javni raskid s Tomom Bradyjem u novoj knjizi, 'Naše cipele, naši seljaci', koja sadrži različite eseje žena koje se otvaraju o tome šta njihov omiljeni par cipela znači za njih, Moynahan, 47, prisjetila se ispadanja od rascjepa 2006. godine, što je uključivalo i glumicu trudnu s Bradyjevim djetetom dok je Patriots Qubackback započeo vezu s supermodelom Gisele Bündchen.

sandra bullock chris evans

'Biti trudna i imati dijete su takvi osobni, intimni trenuci', rekla je Moynahan, prenosi People.

Moynahan, koja je sina Johna dočekala u kolovozu 2007., također je podijelila kako je postala meta paparazza.

vidi također

Gisele Bündchen: Onog trenutka kada mi je Tom Brady rekao da je Bridget Moynahan trudna

Tom Brady dijeli sina Johna, koji sada ima 11 godina, s bivšom djevojkom Bridget ...

'Vozili bi me automobili a muškarci su se skrivali u grmlju ispred moje kuće', rekao je Moynahan. „Kao nova majka želite zaštititi svoje dijete. Takva se pažnja osjećala kao prijetnja. '


Dok je izbjegavala grmljavinu, Moynahan se našla dok je prolazila Barneye, kamo je došla vratiti dječju odjeću, i naletela na par čizama.„Mislio sam, to je ono što mi treba. Dopustite mi da se vratim malo 'New York', malo oklopa ', rekla je.


Iako su prošle godine od početne polemike, Moynahan, koja se 2015. udala za Andrewa Frankela, zahvalna je na ljubavnom sustavu podrške svom 11-godišnjem sinu.

'Tom i ja smo zajedno odlučili odgajati dijete i oboje smo našli partnere koji nas ne samo podržavaju u odgoju djeteta, već su i voljeli naše dijete kao da je njihovo vlastito', rekla je.


Brady i Bündchen vjenčali su se 2009. godine i imaju dvoje vlastitog djeteta, sina Benjamina, koji ima 9 godina, i kćer Vivian, 6 godina.

Zanimljivi Članci