Je li The Bold and the Beautiful danas na programu? (28. rujna 2022.)

Je li The Bold and the Beautiful danas na programu? (28. rujna 2022.)

CBS
  Annika Noelle iz CBS-ove serije THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, radnim danima (13:30-14:00, ET; 12:30-13:00, PT) na CBS televizijskoj mreži. Fotografija: Gilles Toucas/CBS

Ako ste gledali jučerašnju epizodu Hrabro i lijepo , onda ste čekali na rubu svog sjedala čekajući sljedeći dio ove priče borbe oko skrbništva. Epizoda je završila Službom za zaštitu djece na pragu vile Forrester na iznenađenje Ridgea, Thomasa i Douglasa.


koji je obavio bella hadids operaciju nosa

Da, tako je. Dijete je bilo kod kuće kada su vlasti došle tražeći njegovog oca. Igrao je partiju šaha sa svojim djedom i pričao o svojim osjećajima u vezi vremena provedenog sa svojim tatom i pradjedom.

Glavna briga posljednjih nekoliko tjedana bila je treba li Douglas živjeti s Hope ili Thomasom ili ne. Posljednjih nekoliko godina Hope je imala primarno skrbništvo nad svojim sinom. Priča se odvijala brzo i labavo s razlogom za to, mijenjajući priču kako bi odgovarala priči koju su u to vrijeme željeli, ali poveznica je da on živi s Hope, Liamom i Beth u kolibi na Brookeinu imanju .

Thomas je nedavno osporio tu poziciju nakon što je Douglas iznio svoju zabrinutost da ne nedostaje njegovom tati. Zapamtite, prije dogovora koji sada imaju, Thomas je bio taj koji se primarno brinuo o svom sinu. Dječak je tijekom godina više puta izrazio da želi ponovno živjeti s tatom kao nekada iako to nije uspio reći pred Hope.

Umjesto da se ponaša kao da ne može ništa učiniti u vezi s tim kako se Douglas osjeća, Thomas je odlučio da je vrijeme da se uključi i od tada se zalaže za rezidencijalno skrbništvo nad svojim sinom. Iako je to uznemirilo Hope, ona razumije motiv koji stoji iza njegovih nastojanja i njih dvoje su bili što je moguće prijateljskiji u ovoj situaciji. Brooke i Liam nisu bili i to je došlo do izražaja u prošloj epizodi.


Vidjet ćemo što će se dalje dogoditi danas? Evo što znamo!

Je li The Bold and the Beautiful danas na programu?

Da, nova epizoda Hrabro i lijepo emitirat će se danas na CBS-u. Postojala je zabrinutost zbog moguće prevencije zbog nastavka saslušanja Odbora od 6. siječnja, ali sastanak zakazan za srijedu, 28. rujna odgođen je zbog uragana Ian, prema Rok .


Prema TV vodiču , današnja epizoda fokusirat će se na sljedeće:

Hope i Brooke se ne slažu oko Thomasove sposobnosti da sigurno bude roditelj Douglasa. Ridge energično brani Thomasa pred vlastima koje postavljaju teška pitanja.


Zadnja epizoda , Liam je upitao Hope nisu li više na istoj stranici kada je riječ o tome gdje bi Douglas trebao živjeti puno radno vrijeme. Čini se da će Brooke shvatiti činjenicu da Hope ostaje pri svojim uvjerenjima kada su u pitanju Thomasove sposobnosti kao roditelja i oca koji može pružiti dom pun ljubavi za svog sina. Brooke se definitivno neće svidjeti Hopein sve pozitivniji stav prema čovjeku kojeg prezire cijelim svojim bićem.

Dok se žene Logan sukobljavaju, Ridge će dati sve od sebe kako bi obranio Thomasa pred radnicima CPS-a koji su došli u njegovu obiteljsku kuću. Sumnjamo da će maknuti Douglasa iz prostorija, ali ova eskalacija u borbi oko skrbništva svakako je alarmantna. Kako smo došli ovdje? Kliknite na sljedeću stranicu za sažetak onoga što je dovelo do toga da su vlasti pozvane na Thomasa.

Pratite nas Skriveni daljinski za više Hrabro i lijepo vijesti i pokrivenost! Nove epizode emitiraju se od ponedjeljka do petka na CBS-u. Moguć je večernji pregled na Paramount+ .

Zanimljivi Članci