Kada je Carol Burnett: 90 godina smijeha i ljubavi večeras na NBC-u?

Kada je Carol Burnett: 90 godina smijeha i ljubavi večeras na NBC-u?

NBC
 CAROL BURNETT: 90 GODINA SMIJEHA + LJUBAVI -- Na slici: Carol Burnett -- (Autor fotografije: Trae Patton/NBC)

NBC večeras emitira specijal u čast Carol Burnett! I naslov događaja, Carol Burnett: 90 godina smijeha i ljubavi , svakako odgovara osobnosti i karijeri glumice, pjevačice i komičarke. Dakle, u koje vrijeme se trebate uključiti?


Talent je bio glavna točka Show Garryja Moorea od 1959. do 1962., nasmijavajući nas godinama. Zabavna činjenica koju možda niste znali je da je bila prijateljica i da ju je mentorirao ikona komedije Lucille Ball ! Ali to je bila njezina vlastita humoristična serija, Show Carol Burnett , po čemu je možda najpoznatija. Bila je jedna od prvih žena koja je vodila emisiju takve vrste. Proslava će sadržavati neke od Burnettinih najsmješnijih i najupečatljivijih trenutaka tijekom godina njezine karijere, prenosi mreža.

Ovo je specijalitet koji ne želite propustiti! Dakle, kada trebate postaviti te alarme? U nastavku imamo odgovor za vas!

Kada je Carol Burnett: 90 godina smijeha i ljubavi večeras na NBC-u?

Carol Burnett: 90 godina smijeha i Ljubav emitira se večeras, 26. travnja 2023. u 20 sati. ET na NBC-u! Ono što dvosatni, unaprijed snimljeni događaj čini tako posebnim je to što se emitira na rođendan slavne osobe! Tako je. 26. travnja obilježava se Burnettov 90. rođendan. U slučaju da ga večeras propustite, specijal će biti dostupan za stream sutra, u četvrtak, 27. travnja, na Paun također.

talijanski ples sa zvijezdama

NBC-jev specijal ima cijeli niz pjevača i slavnih osoba sve pod jednim krovom kako bi proslavili Burnetta. Neki od izvođača su Billy Porter, Jane Lynch i Katy Perry. Posebni gosti su Julie Andrews koja je s komičarem prijateljica 60 godina, Amy Poehler, Cher, Laura Dern, Lisa Kudrow , Sofia Vergara, Steve Carell i drugi.


Carol Burnett: 90 godina smijeha i ljubavi emitira se večeras, 26. travnja, u 20 sati. ET na NBC-u . Dvosatni specijal bit će dostupan za stream na Peacocku sljedeći dan.

Zanimljivi Članci