Megan Fox pretrpjela je 'psihološki slom' zbog hiperseksualizacije

Megan Fox pretrpjela je 'psihološki slom' zbog hiperseksualizacije

Megan Fox postala je otvorena za traumatične učinke hiperseksualizacije u Hollywoodu.


tajna katy perry victoria

Deset godina nakon snimanja filma 'Jennifer's Body', Fox je rekla Entertainment Tonight da je pretrpjela zastoj u glavnim ulogama za filmsko izdanje u rujnu 2009.

'Mislim da sam imala istinski psihološki slom gdje sam željela jednostavno ništa', podijelila je 33-godišnja glumica.

'Nisam htjela da me se vidi, nisam htjela da se fotografiram, da radim časopis, da prostiram tepih, nisam željela da me se vidi u javnosti zbog straha i uvjerenja, i apsolutna sigurnost da ću se rugati ili pljuvati, ili će netko vikati na mene, ili bi me ljudi kamenovali ili divljali što sam izašao ... tako da sam prošao vrlo mračan trenutak nakon toga. '

Fox se osjećala kao da se umotala u još dublju rupu kad je govorila da loše postupa s direktorom 'Transformatora' Michaelom Bayom, rekavši da se osjeća kao da nikoga nije briga. Još gore, karijera joj je pala zbog otvaranja oko Baya.


'Osjećam se kao da sam se nekako pokrenuo i ispred pokreta #MeToo prije nego što se dogodio pokret #MeToo, govorio sam i govorio:' Hej, ove stvari mi se događaju i nisu u redu ',' Fox rekao je na izlazu. 'A svi su bili poput:' Oh, dobro, hvala. Nije nas briga, zaslužili ste. 'Jer su svi govorili o tome kako ste izgledali ili kako ste se oblačili ili o vicevima koje ste napravili'.

Zvijezda 'Ninja kornjače Ninja' rekla je da je tek nakon što je započela obitelj sa suprugom Brianom Austinom Greenom, počela osjećati normalno.


'Mislim da je trebalo zatrudnjeti - to je bio prvi pravi proboj gdje se promijenila moja svijest i otvorio mi se um i bila sam u stanju vidjeti iz ptičje perspektive i daha i udahnuti', razmišljala je. 'A zatim još jedno dijete, a potom još jedno dijete i sa svakim djetetom se osjećam kao da je to uvijek ulaz u bolju verziju sebe'.

mama jun seksualna prestupnica

Ona i Green dijele tri sina: Noaha, Journeya i Bodhija.


Zanimljivi Članci